Servicii
Camp Technical Solutions 12/18/2017 comentarii

De acum, în București, un atelier de inspecții și showroom Camp Technical Solutions

În 18 decembrie 2017 am deschis primul atelier de inspecții și showroom Camp Technical Solutions din București.

Acest lucru a venit ca răspuns la solicitările repetate din partea voastră, a clienților și a colaboratorilor noștri. Ne dorim să fim mai aproape de voi, iar de acum suntem, oficial, și în București.

Unde ne găsești?

Showroom-ul Camp Technical Solutions se află pe strada Mihail Moxa nr 8, interfon 30, sector 1, București.

Ce îți oferă showroom-ul CTS din București?

Acces instant la stocurile CTS și ridicarea comenzii în aceeași zi

Este o experiență cu totul diferită față de cea online, deoarece beneficiezi de asistență direct în showroom, iar timpul de așteptare pentru livrarea comenzii este redus. Pentru orice întrebări sau nelămuriri poți să te adresezi personalului.

Posibilitatea de a testa produsele direct în showroom

Poți să le vezi, să le atingi, să te convingi de calitatea materialelor din care sunt realizate.

Colegul nostru Radu, care îți va oferi asistență în showroom-ul din București, subliniază faptul că „la ora actuală nu există niciun alt magazin în București sau în țară care să ofere servicii dedicate exclusiv alpinismului utilitar și lucrului la înălțime.”

showroom-camp-technical-solutions-bucuresti

Îmbunătățirea timpilor de reacție pentru inspecțiile de EIP

Știm că pentru tine timpul este important, așa că de acum înainte te așteptăm la atelier pentru inspecții rapide – uită de curier!

„Pentru foarte mulți clienți,” spune Andrei Lascu, Manager General CTS, „timpul de reacție este important, deoarece noi îi privăm de utilizarea echipamentelor atâta timp cât ele de află la noi pentru a fi inspectate. Logistic, este mai eficient să avem o locație în București unde să efectuăm aceste inspecții, pentru a nu se mai pierde timp prețios cu livrarea echipamentelor prin serviciile de curierat.”

Ce găsești în showroom? Brandurile tale preferate, dar și branduri noi

CAMP Safety, KAYA SAFETY, precum și brandurile pe care ne pregătim să le introducem în portofoliul nostru începând din 2018.

showroom-cam-technical-solutions-brands-camp-safety-kaya-safety-ergodyne

Noutăți în 2018: Ergodyne

Ergodyne este un brand unic în România. Produsele lor sunt special concepute pentru asigurarea și atenuarea șocului în cazul unei căderi a uneltelor de lucru.

Andrei Lascu, Manager General CTS menționează că „acum oferim o gamă completă de echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime. Singurul lucru care lipsea era asigurarea uneltelor cu care se lucrează la înălțime, iar Ergodyne ne oferă soluții impecabile”.

CAMP Safety și KAYA SAFETY, brandurile tale de încredere

Pe lângă acest brand nou, vei putea să te bucuri de cele mai noi produse din colecțiile 2018 ale CAMP Safety și KAYA SAFETY. Ele sunt dedicate tuturor industriilor care implică lucrul la înălțime.

Te așteptăm la atelierul de inspecții și showroom Camp Technical Solutions

Descoperă produsele CTS pe site și apoi vino să le ridici direct din showroom!

Pentru detalii despre showroom, produse, informații despre adresă sau alte nelămuriri, te rugăm să suni la numărul de telefon 0724 488 360.

 

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • echipamente-lucrul-la-inaltime-kaya-safety-featured

  Kaya Safety & Camp Technical Solutions întregesc colecția de produse premium pentru lucrul la înălțime în România

  Brandul Kaya Safety face parte, de acum, din portofoliul Camp Technical Solutions. Produsele de top Kaya Safety vin să întregească oferta noastră, pentru a ne asigura că ai acces la o gamă completă de echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime. Cine este Kaya Safety? Aflată…

  citeste
 • eveniment-aniversar-camp-technical-solutions-zece-ani

  Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

  De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale - aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol. Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate…

  citeste
 • imbunatatiri-magazin-echipamente-alpinism-utilitar

  De acum e și mai ușor să găsești produsele preferate pe website: află de ce

  Totul e bine când se poate și mai bine. Așa am spus și noi când am decis să îmbunătățim experiența de navigare pe website-ul nostru. Iată, pe scurt, care sunt principalele îmbunătățiri pe care tocmai le-am adus site-ului și cum poți să te bucuri de…

  citeste
 • alegere-echipament-lucrul-la-inaltime

  Dincolo de preț: Factorii decisivi în alegerea echipamentului pentru lucrul la înălțime

  Cum alegi echipamentul potrivit pentru fiecare membru al echipei tale? Alegerea echipamentului pentru lucrul la înălțime depinde de mai mulți factori: Sarcina de muncă: scopul cu care un alpinist utilitar urcă la înălțime. Condițiile de muncă și specificitatea locului de muncă: alpinistul poate să urce…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLTIONS