generale bo 06/28/2016 comentarii

Camp Technical Solutions. Safety first, everything else after!

În condiții extreme de muncă, siguranța și confortul sunt cele mai importante aspecte.

Indiferent că vorbim de echipament sau de tehnicile propriu-zise, trebuie să te asiguri că viața celor ce muncesc în condiții extreme nu este pusă în niciun moment în pericol.

Camp Technical Solutions îți furnizează echipamente specializate pentru a-ți asigura siguranţa lucrului la înălţime. Totodată, compania este specializată în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor de lucru la înălțime aflate în uz. 

006

Camp Technical Solutions. Confort, calitate și ușor de folosit

Reprezentative pentru gama de produse Camp Technical Solutions sunt inovaţia, confortul, calitatea şi ușurința folosirii. Echipa de Cercetare şi Dezvoltare a CAMP Safety, partenerul de încredere al Camp Technical Solutions, s-a concentrat intens în ultimii ani pe dezvoltarea unor dispozitive noi, cu caracteristici brevetate care sporesc siguranţa sau funcţionalitatea avansată şi tehnologii de producţie de înaltă calitate precum forjarea la cald şi turnarea de precizie, în vederea atingerii unui nivel excepţional al calității şi rezistenței.

 

076

Oferta Camp Technical Solutions numără hamuri, căști de protecție, lonje și absorbitoare de șoc, dispozitive anti-cădere, carabiniere și conectori, dispozitive de urcare și coborâre, scripeți, saci de transport și accesorii, sisteme de iluminare, dispozitive de ancorare, corzi, îmbrăcăminte, încălțăminte și dispozitive de ancorare. Serviciile acoperă atât cursuri de lucru la înăltime, alpinism utilitar, salvare de la înalțime, cât și inspecții de echipamente.

 

Camp Technical Solutions. Investește în tine

Cursurile de lucru la înălțime sunt dedicate lucrătorilor din telecomunicaţii și energie regenerabilă, sau celor care desfăşoară activităţi pe platforme, nacele, acoperişuri ori zone care nu necesită acces în coardă, iar cursurile de alpinism sunt dedicate accesului în coardă, pe zone cu acces dificil. Ambele direcții includ modulul de salvare de la înălțime.

hp-header

Programele prin care încurajăm investițiile în echipamentul destinat lucrului la înalțime ajută la conștientizarea importanței menținerii unui nivel de uz neavansat. Astfel, îți oferim 20% reducere pentru un ham nou achiziţionat, dacă ne dai nouă hamul tău vechi ca să-l casăm.

 

Camp Technical Solutions. Dezvoltare continuă

Atenția acordată unei singure nişe de piaţă permite dezvoltarea continua a ofertei de produse şi servicii. Soluţiile sunt adaptate la cerinţele si bugetele variate ale celor ce au nevoie de ele, sunt de ultimă generaţie si inovatoare.

În final, Camp Technical Solutions își propune să contribuie la alinierea standardelor naţionale în acest domeniu, cu cele internaţionale. Pentru noi siguranța este întodeauna pe primul loc, iar orice altceva după.

 

Safety first. Everything else after.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste