• MISIUNEA FIRMEI

  Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

  Specificitatea activităţii noastre ne permite să ne concentrăm pe această nişă de piaţă, dezvoltând în continuu oferta de produse şi servicii. Urmărim astfel să oferim soluţii adaptate la cerinţele aflate în continuă schimbare ale clienţilor din acest domeniu. Produsele şi soluţiile oferite sunt de ultimă generaţie, inovatoare, dar totodată adaptate bugetelor variate ale clienţilor. Viziunea noastră este să aducem pe piaţa de echipamente de lucru la înălţime ultimele inovaţii în materie, contribuim astfel la alinierea standardelor naţionale în acest domeniu cu cele internaţionale.

 • Obiective şi valori

  Obiectivele stabilite în cadrul companiei derivă din valorile după care ne ghidăm. Urmărirea acestor obiective principiale permite atingerea obiectivelor economice stabilite pentru diferitele etape de dezvoltare ale companiei noastre. Calitate - Cele mai bune produse şi servicii. Dorim să oferim clienţilor noştri produse de înaltă calitate, dublate de o instruire completă, consultaţă tehnică şi alte servicii care completează oferta noastră de produse.

 • SERIOZITATE

  Punem accent pe seriozitatea cu care tratăm fiecare client, indiferent de puterea de cumparare, de mărimea bugetului alocat pentru achiziţii sau de notorietatea acestuia. În compania noastră cuvântul de ordine este lucrul bine făcut, în strânsă colaborare cu clienţii noştri.

 • STABILITATE

  Suntem o firmă al cărui mod de gândire se reflectă direct în modul de acţionare. Valorile de debut s-au păstrat până în prezent, constituind fundaţia acestei companii, un ghid şi un stimul pentru dezvoltare continuă.

 • PRODUCTIVITATE

  Menţinerea politicii noastre pe piaţă, orientată către client şi inovaţii, contribuie la sporirea cotei de piaţă. Continua îmbunătăţire şi dezvoltare a potenţialului nostru atât în ceea ce priveşte portofoliul de produse, cât şi serviciile oferite, ne vor garanta drumul către reuşită.