Recenzii bo 06/30/2016 comentarii

Druid și Druid PRO, must have pentru siguranța ta

Realizat în întregime în Italia pentru cea mai înaltă calitate, DRUID are în compoziția sa aluminiu forjat și oțel inoxidabil turnat.

Dispune de un mecanism brevetat de închidere a camei pe coardă, ce permite o suprafață de sprijin mare și o închidere extrem de ușoară. Astfel se reduce uzura corzii. De asemenea, dispozitivul este dotat cu funcție anti-panică.

Mecanismul de funcționare este simplu și presupune coborârea inițiată prin tragerea manetei – în cazul acționării excesive, mecanismul decuplează și provoacă blocarea dispozitivului, iar coborârea se oprește. Pentru reluarea coborârii, este suficientă reacționarea manetei.

Dispozitivul DRUID PRO este adecvat pentru utilizatorii experți sau pentru lucrul pe suprafețe înclinate, întrucât rapelul se poate efectua continuu, iar orificiul de prindere mare permite rotația completă a carabinierei complementare.

Este indicată menținerea permanentă a mâinii pe coarda de frânare în timpul operațiunilor. O blocare de siguranță suplimentară este posibilă prin crearea unei bucle semi-cheie.

Întrucât DRUID și DRUID PRO sunt dispozitive de coborâre pentru lucrul în coardă, și certificate ca dispozitive de evacuare, acestea permit autoevacuarea operatorului sau coborârea în rapel a unei posibile victime de către salvator. Este obligatorie utilizarea unei corzi de siguranță și a unui dispozitiv anticădere, precum gama CAMP Safety Goblin. Astfel, coborârea este fluidă și controlabilă, iar urcarea mult mai rapidă.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste