Noutăți bo 07/07/2016 comentarii

Participă la programul RABLA pentru hamuri și ai 20% reducere la cele achiziționate

Aducerea ultimelor inovaţii în domeniu pe piaţa de echipamente pentru lucrul la înălţime reprezintă viziunea Camp Technical Solutions, alături de principiile și valorile care ne-au consacrat: calitate, seriozitate, stabilitate, productivitate. Astfel contribuim la alinierea standardelor naţionale cu cele internaţionale.

Siguranța ta este prioritară în toate situațiile care necesită munca la înălțime, iar echipamentele bine realizate și în stare perfectă de funcționare sunt cele care o asigură. Așadar, încurajăm înlocuirea dispozitivelor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja prin programul RABLA pentru hamuri.

Programul se derulează printr-un mecanism extrem de simplu! Vii la noi sau ne trimiți hamurile vechi, scoase din uz, în vederea casării lor, iar la schimb îți oferim 20% reducere la hamurile achiziționate și o garanție de 3 ani.

Hamurile sunt produse reprezentative pentru gama de produse al partenerului nostru, CAMP Safety. Printre inovațiile aduse în realizarea lor, se numără:

  • componente metalice exclusive şi catarame automate STS brevetate (Slide-Twist-Slide), prima închidere de siguranţă triplă fără butoane.
  • catarama STS, produsă folosind turnarea de precizie a oţelului inoxidabil pentru a garanta siguranţă maximă şi robusteţe incomparabilă.
  • un sistem de prindere brevetat între centura pentru mijloc şi piept cu două bucle concentrice: una pentru inelul de prindere, iar cealaltă pentru prinderea conectorului vestei hamului şi a verigii rapide pentru blocatorul de piept.
  • conectorul HMS Belay Lock, brevetat pentru conectarea dintre scaunul şi vesta hamului: prevăzut cu un mâner brevetat antirotire care poate fi desfăcut pentru îndepărtarea cu uşurinţă a conectorului.
  • căptuşeala cu rigiditate şi grosime variabilă, proiectată în mod special pentru a oferi în mod simultan cantitatea corectă de rigiditate pentru suport adecvat şi moliciune pentru confort.

*printre factorii care afectează durata de viață a dispozitivelor se numără utilizarea intensă, stricăciunile aduse componentelor individuale, contactul cu substanțe chimice, temperaturile ridicate, impacturi violente, nerespectarea instrucțiunilor de manualul de utilizare.

3 pași simpli pentru a beneficia de programul RABLA

Siguanța este prioritară, așa că noi încurajăm înlocuirea dispozitivelor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja prin programul RABLA pentru hamuri.

Vii la noi sau ne trimiți hamurile vechi, scoase din uz, în vederea casării lor, iar la schimb îți oferim 20% reducere la hamurile achiziționate și o garanție de 3 ani. Tot ce trebuie tu să faci e să urmărești trei pași simpli și anume:

Pasul 1: Intri la noi pe site, alegi hamul de care ai nevoie și îl adaugi în coș.

pas-1

Pasul 2: Pentru a fi sigur că ai selectat produsul dorit, apasă un click pe butonul [Vezi coș].

pas-2

Pasul 3: Înainte de a finaliza comanda, asigură-te că ai introdus codul: „RABLA”, pentru a beneficia de reducerea de 20%.

pas-3

Iar acum poți accesa secțiunea de hamuri aici

Cum beneficiezi de programul RABLA extins?

Dacă ai mai multe hamuri care sunt eligibile pentru programul RABLA pentru hamuri, contactează-ne ca să beneficiezi de programul extins care constă într-o ofertă personalizată.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste