CURSURI LA ÎNĂLȚIME

Aceste cursuri sunt dedicate lucrătorilor din telecomunicaţii, celor din
energia regenerabilă, celor care desfăşoară activităţi pe platforme, nacele, acoperişuri sau alte zone care nu necesită acces în coardă.
Conţine modul de salvare de la înălţime.

CURS ALPINISM UTILITAR

Cursuri de alpinism utilitar (acces în coardă) pe zone cu acces dificil, incluzând modul de salvare de la înălţime, din coardă

CURSURI SALVARE DE LA ÎNĂLȚIME

Cursuri specializate pentru salvare de la înălţime sau adâncime.

INSPECȚII ECHIPAMENTE

Oferim servicii de inspectie periodică anuală a echipamentelor de lucru la înălţime, prima inspectie anuală fiind gratuită în cazul echipamentelor achiziţionate de la noi.

INSPECȚII LINIA VIEȚII

Această verificare se face prin tehnici nedistructive, şi urmăreşte controlul integrităţii şi funcţionarea corectă a sistemului de linia vietii (dispozitivul anticadere pe cablu/șină, șină/cablu, bride, ancore, șuruburi), se masoara tensiunea in cablul de otel galvanizat cu tensiometrul digital Dynarope TRACTEL si integritatea punctelor de ancorare, se masoara la linia vietii pe sina tensiunea in suruburi cu o cheie dinamometrica.

Se verifica si se inspecteaza dispozitivul anticadere pe cablu sau șină - conform specificațiilor furnizate de catre producator.

Inspecția şi apoi emiterea documentelor privind starea echipamentelor se face la fața locului, în turbine, urmând ca raportul final cu certificatul de inspecție să fie trimis în 7 zile lucrătoare.

PROGRAME

Programul « Rabla » pentru hamuri

Ca urmare a succesului înregistrat de acest program şi a solicitărilor tot mai numeroase, vom continua acest program prin care oferim 20% la hamurile achiziţionate, în schimbul transmiterii la schimb a unor hamuri vechi, scoase din uz, în vederea casării lor.