F.A.Q bo 07/04/2016 comentarii

TRANSPORT ȘI LIVRARE

Dacă un produs nu este pe stoc în Oradea, în cât timp ajunge din Italia?

Produsele sunt fabricate în 3 țări, mai exact în Italia, Taiwan și China. Dacă produsul e disponibil în Italia, atunci produsul va ajunge la noi în stoc, în Oradea, între 2 și 5 zile lucrătoare. Există posibilitatea să nu fie disponibil în Italia, dar să devină disponibil între 5 și 30 de zile lucrătoare, în functie de sezon și de țara în care este fabricat produsul.

Ce modalități de livrare există?

Pentru livrări, colaborăm cu FAN Courier. Ei sunt cei care se asigură că toate comenzile ajung la destinație.

Cum se efectuează plata?

Sunt disponibile două metode de plată: clientul plătește în avans pe proformă sau ca ramburs în cont collector, la livrare.

Pentru comenezile de până la 300 de lei transportul costă 15 RON plus TVA. Pentru comenzi de peste 300 RON, transportul este gratuit, însă dacă adresa de livrare nu se află în aria de acoperire FAN Courier, clientul va plăti numărul de kilometri suplimentari.

 

DESPRE PRODUSE

Ce garanție au produsele Camp Technical Solutions?

Toate produsele C.A.M.P. au o garanție de 3 ani. Garanția începe de la data achiziționării produselor, și nu de la data fabricației .

Care este durata de viata a produselor Camp Technical Solutions?

Durata de viață a produselor Camp Technical Solutions este de 2 tipuri, in functie de materialul din care sunt fabricate acestea.

Produsele fabricate din metal (oțel, aluminiu) – conectori, trepiede, dispozitive de salvare etc. – au o durată de viață nelimitată, dacă sunt întreținute conform manualului de utilizare.

Produsele textile și din plastic (căști, absorbitori de șoc etc.) au o durată de viață de 10 ani de la data primei utilizări și 12 ani de la data fabricației.

Dacă un produs este realizat din material textil și metal, durata de viață este cea corespunzătore componentelor textile. Toate dispozitivele trebuie supuse unei inspecții tehnice anuale, mai exact o dată la 12 luni de la data primei utilizări.

Limitări ale duratei de viață. Există anumiți factori care pot influența acest aspect: utilizare intensă, stricăciuni aduse componentelor individuale, contact cu substanțe chimice, temperaturi ridicate, impact violent, nerespectarea instrucțiunilor manualului de utilizare.

În cazul în care un produs este suspectat că nu mai este în stare perfectă de funcționare, înlocuiți produsul ori, contactează-ne pentru detalii.

GARANȚIA nu se aplică în următoarele situații: modificări și alterări ale produsului, coroziune, rupere, depozitare incorectă, stricăciuni din cauza accidentelor sau neglijenței, utilizare în alte scopuri decât cele cărora dispozitivul le este destinat.

 

Alte întrebări

Pentru orice alte întrebări suntem la dispozița ta aproape non-stop. Găsești detaliile noastre în secțiunea “Contact”.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste