Ghiduri (How To)
Camp Technical Solutions 11/23/2020 comentarii

De câte straturi de îmbrăcăminte de protecție ai nevoie pentru munca în exterior?

Dacă munca ta se desfășoară în exterior în oricare perioadă a anului, este indicat să te îmbraci în straturi. O jachetă termoizolantă sau o vestă sunt soluții excelente pentru stratul exterior de îmbrăcăminte în lunile cu temperaturi medii, precum și pentru stratul intermediar de termoizolare în lunile cu temperaturi scăzute.

Pe măsură ce sezonul rece se instaurează, vine momentul potrivit pentru a regândi îmbrăcămintea de lucru și dacă aceasta are capacitatea de a asigura căldură și confort pe tot parcursul zilei. Când te îmbraci corect în straturi, ai posibilitatea de a elimina excesul de căldură în timpul activităților intense de lucru, precum și de a preveni răcirea și umezirea corpului când intensitatea activităților scade. Îmbrăcămintea termică este prevăzută cu un strat de termoizolare care ajută la menținerea unei temperaturi constante a corpului pe toată durata zilei de lucru.

Îmbrăcăminte în straturi

În timpul activităților fizice de lucru, este important ca îmbrăcămintea de protecție să permită eliminarea umidității, pentru a preveni umezirea corpului. De aceea este indicat să ai ca strat de bază, un tricou cu proprietăți de absorbire și eliminare a umezelii. Cei mai mulți dintre noi lucrează la diferite niveluri de intensitate de-a lungul zilei, motiv pentru care este important ca îmbrăcămintea de protecție să prevină răcirea corpului în perioadele cu activitate redusă.

O jachetă termoizolantă este o modalitate excelentă de a adăuga un strat în plus de protecție, care folosește căldura în exces a corpului pentru a menține o temperatură constantă. În timpul zilelor cu temperaturi scăzute, vânt sau ploaie, se poate adăuga un al treilea strat exterior de protecție împotriva intemperiilor.

Căptușeală ușoară cu tehnologie avansată și proprietăți excepționale de termoizolare

Îmbrăcămintea termoizolantă de la MASCOT® Workwear este prevăzută cu căptușeală din poliester, care are la bază tehnologia de termoizolare CLIMASCOT®. Aceasta se poate comprima pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Astfel, este foarte ușor să iei o jachetă termoizolantă cu tine, fie că o îmbraci sau o transporți în ruscacul de lucru în cazul în care vremea de încălzește pe parcursul zilei. Poliesterul este un material care ajută la menținerea formei și proprietăților de protecție ale căptușelii, indiferent de câte ori jacheta este împachetată și despachetată.

Căptușeala cu tehnologie CLIMASCOT® este respirabilă și are proprietăți de uscare rapidă, fiind potrivită în special în zilele în care activitățile de lucru variază. Aceasta permite eliminarea excesului de căldură și umezeală, menținând în același timp corpul uscat și călduros în perioadele mai puțin active de lucru. Astfel, ajută la menținerea confortului pe tot parcursul zilei.

Jachete și veste de protecție termoizolante unisex

Gama de îmbrăcăminte de protecție MASCOT® ACCELERATE de la MASCOT® Workwear cuprinde jachete și veste termoizolante cu căptușeală CLIMASCOT®, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Greutatea redusă a căptușelii face îmbrăcămintea ușoară și asigură libertate de mișcare în timpul lucrului.

Pentru a obține confort și eficiență la locul de muncă, poți combina îmbrăcămintea termoizolantă cu alte articole de îmbrăcăminte de la MASCOT® Workwear. Atât jachetele, cât și vestele termoizolante sunt disponibile în șase culori: negru, antracit, bleumarin, albastru azur, roșu aprins și verde. Dacă preferi o alternativă la îmbrăcămintea termoizolantă, poți opta pentru pulovere din material fleece și tricotate, care au același efect ca strat intermediar termoizolant, sau ca strat termoizolant suplimentar în zilele cu temperaturi extrem de scăzute.

Ai nevoie de îmbrăcăminte de protecție pentru munca la înălțime în sezonul rece? Descoperă articolele de îmbrăcăminte MASCOT® Workwear din oferta noastră.

Ține legătura cu noi pe Facebook, Instagram și LinkedIn pentru a afla noutăți din domeniu și abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu oferte speciale și lichidări de stoc.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS