• MISIUNEA FIRMEI

  Camp Technical Solutions este singurul reprezentant oficial în România al brandului premium CAMP Safety.

  Camp Technical Solutions comercializează echipamente profesionale pentru siguranţa lucrului la înălţime și prestează servicii auxiliare acestui domeniu de activitate (precum inspecţia echipamentelor aflate în uz – află mai multe aici).

  Fiind un membru activ în domeniul lucrului la înălțime, Camp Technical Solutions analizează cerințele pieței și reînnoiește constant oferta de produse. Prin implicarea constantă în revizuirea echipamentelor clienților noștri, ne asigurăm mereu că aceștia lucrează cu produse de ultimă generație.

  Misiunea companiei este de a aduce pe piaţa de echipamente de lucru la înălţime ultimele inovaţii din industrie. Contribuim astfel la alinierea pieței din România cu standardele internaționale.

 • OBIECTIVE ȘI VALORI

  Camp Technical Solutions are setate obiective bine definite, care ajută compania să își îndeplinească misiunea descrisă mai sus.

  Ne asigurăm că standardele internaționale sunt respectate prin setarea de obiective precum:

  EDUCAREA CLIENȚILOR

  …pentru o mai bună înțelegere a produselor (prin seminare și exerciții de simulare, traininguri specializate și personalizate pentru fiecare domeniu și sarcină, consultanță tehnică).

  ASISTENȚĂ COMPLETĂ

  …atât înainte cât și post achiziție. Înainte de 12 luni de la data achiziționării unui produs, Camp Technical Solutions revine cu oferte de inspecție a echipamentului pentru a ne asigura că acestea pot fi utilizate în condiții de maximă siguranță.

  INFORMAREA CLIENȚILOR ȘI A POTENȚIALILOR CLIENȚI CU PRIVIRE LA ULTIMELE NOUTĂȚI

  …prin newsletters, articole informative precum și o gamă largă de conținut media educativ. Camp Safety Solutions este sursa ta principală de informații despre performanță și siguranță când vine vorba de lucrul la înălțime.

  ORGANIZAREA DE EVENIMENTE

  …dedicate clienților și potențialilor clienți cu scopul de a vă informa asupra celor mai recente inovații din industrie, de a vă prezenta colecțiile noi de produse, precum și de a vă oferi ocazia să întâlniți colegi din industrie cu care să împărtășiți experiențe profesionale.

  Primul eveniment de acest fel a avut loc în aprilie 2017 și a marcat aniversarea a zece ani de Camp Technical Solutions în România.

  O COMPANIE CÂT O FAMILIE

  La Camp Technical Solutions, familia și prietenii sunt cei mai importanți amabasadori de brand. Aceștia sunt atât membrii familiilor noastre, cât și traineri și clienți care în timp au devenit prietenii Camp Technical Solutions. Oaspeții noștri sunt mereu invitați la evenimente împreună cu familiile lor, iar cu ocazia sărbătorilor importante organizăm petreceri împreună cu colegii noștri și familiile lor.

  De fapt, totul pornește de la frumoasa poveste CAMP Italia, un brand internațional puternic, cu rădăcini puternice în valorile familiei: sediul companiei se află și azi într-un sătuc pitoresc din Italia de nord, în munți. Acest stil de viață a fost păstrat timp de patru generații și are în spatele său o lecție importantă: să muncești din greu, dar cu drag, să cauți mereu soluții noi și să creezi întotdeauna produse de calitate superioară.

  INVESTIȚIE ÎN EDUCAREA ȘI SPECIALIZAREA CONTINUĂ A ANGAJAȚILOR

  Aceștia participă la inspecțiile regulate ale companiei sau călătoresc în toată Europa pentru a deservi clienții internaționali.

  RESPONSABILITATE SOCIALĂ

  Camp Technical Solutions este un membru activ al comunității. Compania donează în mod regulat echipamente și accesorii acolo unde acestea sunt necesare.

  Un exemplu este mobilizarea în urma evenimentului Colectiv din București, când Camp Technical Solutions a facilitat donarea de echipamente complete din partea CAMP Italia și a oferit traininguri specializate celor de la ISU-București Ilfov pentru a-i ajuta să răspundă prompt în situații de criză viitoare.

  ACCENT PE CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

  Ceea ce deosebește produsele CAMP de alte branduri sunt cei trei piloni pe care este bazată întreaga companie CAMP Italia: greutate redusă, siguranță și simplitate în utilizare.

  În ultimii ani, CAMP Safety s-a axat pe două direcții principale: inovație și satisfacerea nevoilor pieței. Toate produsele sunt îmbunătățite de la an la an pentru a oferi un plus de confort și siguranță.

 • SERIOZITATE

  Camp Technical Solutions se angajează să trateze fiecare client cu seriozitate și respect, indiferent de puterea sa de cumpărare. Acest lucru se realizează prin comunicare deschisă și onestă și un serviciu complet de asistență.

  Așadar, în calitate de client Camp Technical Solutions beneficiezi de următoarele servicii:

  • Consultanță tehnică;
  • Sprijin complet înainte și după achiziția produselor;
  • Ofertă pentru inspecția anuală obligatorie;

  Orice client Camp Technical Solutions va beneficia de toate aceste servicii, indiferent de numărul de produse achiziționate.

 • STABILITATE

  Camp Technical Solutions a luat viață în 2007, bucurându-se în fiecare an de o creștere constantă.

  Valorile de debut s-au păstrat până în prezent, constituind fundaţia noastră, un ghid şi un stimul pentru dezvoltare continuă. Stabilitatea este dată de colaboratorii noștri de încredere care garantează o evoluție bazată în primul rând pe calitate.

  CAMP Safety este unul dintre liderii mondiali în industria confecționării echipamentelor pentru siguranța lucrului la înălțime.

 • PRODUCTIVITATE

  Sub imboldul ”Work smarter, not harder” (”Lucrează mai inteligent, nu mai mult”), încercăm mereu să găsim noi modalități de a îmbunătăți procesele interne și externe ale companiei:

  DEZVOLTAREA ECHIPEI TEHNICE pentru a putea realiza inspecțiile echipamentelor rapid și eficient.

  ORGANIZAREA TRAININGURILOR în parteneriat cu Par-Alpin Grup și AlpAcces pentru clienții noștri, cu scopul de a ne asigura că ești la curent cu cele mai bune practici în domeniu, precum și ultimele noutăți de pe piață.

  O PREZENȚĂ ONLINE PUTERNICĂ pentru ca tu să ai acces la informații corecte și complete cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și la ultimele noutăți din industrie.

   

  Contactează-ne oricând dacă ai întrebări sau nelămuriri.

  Te invităm să descoperi cele mai recente produse Camp Technical Solutions.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS