Recenzii produse
Camp Technical Solutions 11/03/2017 comentarii

Kaya Safety & Camp Technical Solutions întregesc colecția de produse premium pentru lucrul la înălțime în România

Brandul Kaya Safety face parte, de acum, din portofoliul Camp Technical Solutions. Produsele de top Kaya Safety vin să întregească oferta noastră, pentru a ne asigura că ai acces la o gamă completă de echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime.

Cine este Kaya Safety?

Aflată de peste 37 de ani în topul companiilor producătoare de sisteme și echipamente pentru lucrul la înălțime, Kaya Safety este lider pe piața din Turcia (unde deține 70% din piață) și nu numai. Deși puțin cunoscută în România până în momentul de față, Kaya Safety reprezintă nu doar un lider important la capitolul vânzări dar și un excelent formator de piață.

Kaya Safety oferă companiilor partenere și utilizatorilor finali o gamă foarte largă și variată de echipamente și sisteme de protecție pentru lucrul la înălțime, produse pentru ridicare, produse destinate apărării civile.

În calitate de producător, importator si distribuitor de echipamente pentru protecția muncii, brandul Kaya Safety are o experiență vastă în ce privește grija permanentă pentru exigențele clienților, lucru pe care-l împărtășim în întregime.

Cum a început această colaborare?

Pentru alinierea pieței din România cu standardele internaționale, am căutat o colaborare care să completeze perfect gama noastră de produse și servicii online. Astfel am aflat de activitatea brandului Kaya Safety.

În plus, ceea ce am găsit la Kaya Safety se încadrează excelent în setul de obiective și valori pe care noi le promovăm. Astfel, rămânem fideli unor principii bazate pe profesionalism și încredere: educarea constantă a clienților, o asistență completă, precum și o creștere continuă la nivel național și internațional.

Această colaborare vine nu doar să întregească colecția de produse premium pentru lucrul la înălțime, dar și să completeze paleta noastră de soluții cu echipamentele de linia vieții, atât de necesare pieței în momentul de față.

De ce echipamente pentru lucrul la inaltime Kaya Safety?

Totul pornește de la ideologia și principiile pe care se bazează brandul nostru. Valorile de familie, conștiinciozitatea în muncă, respectarea cuvântului dat și încrederea în relația cu furnizorii și clienții noștri stau la baza proiectului de colaborare și dezvoltare reciprocă pe care l-am inițiat cu cei de la Kaya Safety.

Întreaga forță de vânzări a companiei se axează pe transmiterea unor valori puternic înrădăcinate în familie. La fel ca povestea CAMP Safety, care începe într-un sătuc pitoresc din Italia de nord, Kaya Safety continuă o afacere de familie cu o tradiție de peste 40 de ani.

Echipamentele de protecție pentru lucrul la înălțime din gama Kaya Safety nu sunt doar produse aflate la cele mai înalte standarde, ci reprezintă și o influență puternică în domeniul securității în muncă. Imperiul industrial de pe piața din Turcia a cunoscut extinderi considerabile pe plan internațional în ultimii ani, lucru pe care compania noastră îl are în vizor și pentru România.

Ne dorim să îți facem cunoștință nu doar cu calitatea superioară a produselor și echipamentelor marca Kaya Safety, dar și cu viziunea de transformare la capitolul „alinieri la ultimele noutăți tehnologice”.

Ce echipamente pentru lucrul la inaltime Kaya Safety vor intra pe website începând din această toamnă?

Ca întotdeauna, dorim să oferim clienților noștri produse și soluții moderne, performante și destinate utilizării profesionale. De aceea am ales să introducem în gama noastră de produse o serie de echipamente de protecție și accesorii Kaya Safety, care au o eficiență inegalabilă.

Printre produsele de top ce vor intra pe website-ul nostru începând cu acest sezon se numără:

Carabinieră din aluminiu cu închidere triplu automată – Având o dimensiune și deschizătură considerabile, carabiniera din aluminiu cu acțiune triplă permite ancorarea ușoară a corzilor și suspensiilor.

carabiniera-kaya-safety

Mijloc de legătură în Y cu absorbitor de șoc integrat – oferă libertate absolută de mișcare și un sistem de prevenire a căderii ce se extinde în funcție de acțiunile muncitorului.

mijloc-legatura-y-kaya-safety

Blocator cu mâner pentru mâna dreaptă – Este foarte eficient și extrem de simplu de folosit. Materialul de fabricație este aluminiul iar sistemul de ajustare și prindere îl face foarte ușor de manevrat.

blocator-de-maner-kaya-safety

Dispozitive de ancorare pentru carabiniere – un dispozitiv de protecție ce asigură o rezistență superioară, din oțel inoxidabil. Dispozitiul are un diametru de 10-12 mm, fiind rezistent la o forță de 30 kN pe axa mare.

dispozitiv-ancorare-carabiniere-kaya-safety

Linia vieții pe verticală RVL 125 – fabricată din oțel galvanizat, se comercializează ca un sistem complet de linia vieții pe verticală. Indicatorul de tensionare asigură tensionarea corectă a sistemului în timpul instalării. Poate fi adaptată ușor la majoritatea structurilor întrucât consolele sunt proiectate pentru trepte de scară.

linia-vietii-pe verticala-kaya-safety

Coardă Lupa 10,5mm – este o coardă specială pentru lucrul în coardă și misiunile de salvare de la înălțime. Are o rezistență ridicată împotriva acțiunii razelor UV și se comportă excelent în mână, fiind fabricată din fibră de poliamidă de înaltă rezistență.

coarda-lupa-105-kaya-safety

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește colaborarea cu Kaya Safety, poți să te înscrii la newsletterul nostru, sau poți să ne urmărești pe Facebook.

banner-echipamente-pentru-lucrul-la-inaltime-kaya-safety

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • eveniment-aniversar-camp-technical-solutions-zece-ani

  Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

  De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale - aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol. Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate…

  citeste
 • imbunatatiri-magazin-echipamente-alpinism-utilitar

  De acum e și mai ușor să găsești produsele preferate pe website: află de ce

  Totul e bine când se poate și mai bine. Așa am spus și noi când am decis să îmbunătățim experiența de navigare pe website-ul nostru. Iată, pe scurt, care sunt principalele îmbunătățiri pe care tocmai le-am adus site-ului și cum poți să te bucuri de…

  citeste
 • instructor-pentru-lucrul-la-inaltime-vodafone-romania-featured

  E oficial: Instructorul nostru urmează să primească certificarea pentru organizarea inspecțiilor și cursurilor de lucru la înălțime pentru Grupul Vodafone în Europa

  Colaboratorul Camp Technical Solutions (CTS), Adrian Glăvan, urmează să obțină certificări care îi permit să organizeze ateliere de lucru la înălțime pentru alpiniștii utilitari de la Vodafone din toată Europa. Datorită acestor calificări putem să organizăm cursuri pentru Vodafone în întreaga Europă. Grupul Vodafone se…

  citeste
 • inspectie-linia-vietii-gamesa-featured

  În premieră în România am inspectat sistemele de linia vieții pe șină

  Inspecțiile de linia vieții pe șină s-au realizat în premieră pentru Gamesa pentru dispozitivele anticădere de la înălțime (linia vieții pe scară) în aprilie 2017. Alături de Adrian Glăvan și Alp Access, suntem singurii din țară autorizați să inspectăm aceste sisteme. În plus, a fost…

  citeste
 • andrei-lascu-general-manager-12

  Omul Din Spatele CTS: Andrei Lascu, Manager General Camp Technical Solutions

  Atunci când faci ce îți place, nu simți că lucrezi. Sau cel puțin așa descrie Andrei Lascu, pe scurt, ce înseamnă Camp Technical Solutions pentru el. Este Manager General CTS iar azi ne povestește despre începuturile sale ca furnizor de echipamente pentru alpinismul utilitar. De…

  citeste
 • norme-pentru-lucrul-la-inaltime-featured

  Trei întrebări pe care trebuie să ți le pui de fiecare dată când lucrezi la înălțime (+ Infografic norme pentru lucrul la înălțime)

  Evitarea muncii la înălțime, prevenirea căderii și reducerea efectelor unei căderi sunt cele trei norme pentru lucrul la inaltime de care trebuie să ții cont ori de câte ori pornești la lucru. Poți să eviți munca la înălțime? Efectuează cât mai mult din munca ta…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS