Servicii
Camp Technical Solutions 09/23/2017 comentarii

De acum e și mai ușor să găsești produsele preferate pe website: află de ce

Totul e bine când se poate și mai bine. Așa am spus și noi când am decis să îmbunătățim experiența de navigare pe website-ul nostru.

Iată, pe scurt, care sunt principalele îmbunătățiri pe care tocmai le-am adus site-ului și cum poți să te bucuri de ele la maxim.

Comandă direct de pe smartphone

Am îmbunătățit navigarea de pe mobil, astfel că acum poți să comanzi echipamentele de care ai nevoie direct de pe teren, fără să mai aștepți să ajungi la birou.

Cu doar două click-uri ajungi la pagina de Produse, unde poți să folosești filtrele de căutare pentru a găsi produsele de care ai nevoie.

Alternativ, folosește căsuța de Căutare dacă știi exact ce produs te interesează.

magazin-online-echipamente-alpinism-utilitar

Alege produsele, adaugă-le în coș și finalizează comanda în doar câteva minute, direct de pe telefonul mobil. E așa de ușor!

finalizare-comanda-magazin-online-echipamente-alpinism-utilitar

Descoperă cele mai noi produse pe Home Page

Noutățile sunt mereu accesibile de pe prima pagină. Verifică această secțiune pentru a afla dacă am adăugat produse noi.

Găsește produsele de care ai nevoie rapid, cu ajutorul noilor Filtre de Căutare

Filtrează produsele în funcție de:

 • Industrie
 • Categorie
 • Preț
 • Marcă

Folosește Filtrele Speciale pentru a sorta produsele în funcție de:

 • Cele mai bine vândute
 • Cele mai noi
 • Promoții

noutati-alpinism-utilitar

Citește review-uri sau scrie-le chiar tu!

Cât de bun e un produs? Este o investiție care îți merită banii? De acum poți să citești review-urile lăsate de clienții noștri sau poți să fii tu cel care îi ajută pe ceilalți să se decidă.

Noua funcționalitate îți permite să oferi unui produs între 1-5 stele. În plus, dacă dorești, poți să scrii și un comentariu în care să detaliezi experiența ta cu unul din produsele Camp Technical Solutions. Astfel îi poți ajuta pe colegii tăi alpiniști utilitari să achiziționeze echipamente fiind siguri că iau decizia potrivită.

review-echipamente-alpinism-utilitar

Rezervă serviciile noastre online rapid și ușor

Am lansat și noile pagini de Servicii – știm că voiai să afli mai multe informații de multă vreme. Ei bine, acum poți să accesezi toate informațiile pe paginile dedicate. Poți să citești detalii despre fiecare curs de lucrul la înălțime, despre inspecțiile de echipamente sau despre programul RABLA. Poți să vezi fotografii, filmulețe și chiar să citești articole pe aceeași temă.

Vrei să rezervi un curs? De acum poți să o faci folosind formularul de contact de pe fiecare pagină de Servicii:

Găsește imediat informația care te interesează

Suntem mândri să fim singura companie din România din domeniul echipamentelor specializate pentru lucrul la înălțime cu un plan concret de comunicare online.

Publicăm săptămânal interviuri cu specialiști din domeniu, studii de caz, recenzii de produse precum și informații utile despre lucrul la înălțime.

Datorită noului design al websiteului, acum poți să navighezi mai ușor printre articole. Alege Categoria care te interesează, sau citește articolele în ordine cronologică.

articole-echipamente-alpinism-utilitar

Din nou, am dorit să îți oferim o experiență cât mai plăcută pe Blog și de pe mobil. Informația îți este oferită imediat, fără a trebui să dai scroll, astfel că poți să te bucuri de cele mai bune articole despre munca la înălțime oriunde te-ai afla.

Ce noutăți mai pregătim pe noul magazin de echipamente de alpinism utilitar?

Avem de gând să adăugăm mult mai multe funcționalități pe website, astfel încât Camp Technical Solutions să devină sursa ta principală de informații și echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime.

Fii la curent cu ultimele noutăți precum și cu cele mai bune oferte: înscrie-te la newsletter-ul nostru acum.

Ce părere ai despre noul website? Scrie-ne opinia ta pe Facebook; dacă ai o idee bună, cu siguranță o vom implementa!

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • produse-servicii-camp-techincal-solutions

  CAMP TECHNICAL SOLUTIONS. YOUR SAFETY FIRST, EVERYTHING ELSE AFTER!

  Echipa de Cercetare şi Dezvoltare a CAMP Safety, partenerul de încredere al Camp Technical Solutions, s-a concentrat intens în ultimii ani pe dezvoltarea unor dispozitive noi, cu caracteristici brevetate, care sporesc siguranţa și funcţionalitatea. S-au folosit tehnologii de producţie de înaltă calitate precum forjarea la…

  citeste
 • eveniment-aniversar-camp-technical-solutions-zece-ani

  Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

  De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale - aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol. Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate…

  citeste
 • instructor-pentru-lucrul-la-inaltime-vodafone-romania-featured

  E oficial: Instructorul nostru urmează să primească certificarea pentru organizarea inspecțiilor și cursurilor de lucru la înălțime pentru Grupul Vodafone în Europa

  Colaboratorul Camp Technical Solutions (CTS), Adrian Glăvan, urmează să obțină certificări care îi permit să organizeze ateliere de lucru la înălțime pentru alpiniștii utilitari de la Vodafone din toată Europa. Datorită acestor calificări putem să organizăm cursuri pentru Vodafone în întreaga Europă. Grupul Vodafone se…

  citeste
 • rabla-pentru-hamuri-reducere-featured

  PARTICIPĂ LA PROGRAMUL RABLA PENTRU HAMURI ȘI AI 20% REDUCERE LA ACHIZIȚIA HAMURILOR NOI

  Prin programul RABLA pentru hamuri, încurajăm înlocuirea hamurilor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja. Știai că…? Până în prezent am scos din circuit peste 400 de hamuri uzate. Programul se derulează printr-un mecanism extrem de…

  citeste
 • andrei-lascu-general-manager-12

  Omul Din Spatele CTS: Andrei Lascu, Manager General Camp Technical Solutions

  Atunci când faci ce îți place, nu simți că lucrezi. Sau cel puțin așa descrie Andrei Lascu, pe scurt, ce înseamnă Camp Technical Solutions pentru el. Este Manager General CTS iar azi ne povestește despre începuturile sale ca furnizor de echipamente pentru alpinismul utilitar. De…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS