Ghiduri (How To)
Camp Technical Solutions 06/30/2017 comentarii

Cât de bine îți cunoști echipa? Cât de pregătiți sunt colegii tăi pentru lucrul la înălțime?

Munca la înălțime îți oferă, probabil, unele dintre cele mai frumoase peisaje posibile. Pentru a putea să te bucuri de priveliște și să lucrezi cu spor, ai nevoie să cunoști toate detaliile siguranței la locul de muncă.

Azi vorbim despre trei pași simpli dar importanți pentru a îmbunătăți condițiile de muncă pentru tine și echipa ta.

Teoria ca teoria, dar practica îți dă bătăi serioase de cap?

Nu trebuie să fie așa.

Educația ta și a echipei tale este vitală pentru succesul misiunilor voastre.

Acest lucru se poate realiza prin organizarea de cursuri pentru munca la înălțime, care cuprind atât module teoretice cât și practice. Astfel veți descoperi împreună soluții pentru situații neprevăzute, veți conștientiza mai bine pericolele la care sunteți expuși dar și măsurile de siguranță pe care trebuie să le implementați pentru a evita un accident.

lucru-inaltime-echipa-cez-romania-training

Sfat util: Învățați să lucrați ca o echipă, să reacționați ca o echipă și să vă ajutați ca o echipă.

Știai că…? Conform legii 319 din 2016, ești obligat, în calitate de angajator, să iei toate măsurile de siguranță necesare pentru a asigura un mediu de muncă potrivit pentru angajați.

1. Consultanță personalizată

Cum știi pentru ce să te pregătești, dacă nu cunoști pericolele la care te expui?

O sesiune de consultanță personalizată poate să elucideze acest mister. Un instructor calificat poate să analizeze mediul de lucru și să evalueze riscurile legate de munca la înălțime. În funcție de observațiile sale, instructorul poate să îți recomande un echipament potrivit, precum și un atelier pentru siguranța lucrului la înălțime personalizat.

Află cum poți să alegi cele mai bune traininguri pentru siguranța lucrului la înălțime.

De ce ai nevoie de cursuri de specializare personalizate?

Fiecare industrie și fiecare activitate are particularitățile sale. Să luăm următoarele exemple:

 • Lucrul pe schelă pentru recondiționarea unei clădiri necesită un sistem de protecție pentru lucrul la înălțime și un curs de lucru și salvare de la înălțime.
 • Lucrul în coardă necesită un sistem de protecție pentru lucrul în coardă, echipament specific pentru lucrul în coardă, precum și un atelier pentru lucrul în coardă.

2. Selecția personalului

Pe cine delegi responsabil pentru completarea unei sarcini? Cum știi dacă unii angajați sunt potriviți pentru anumite proiecte, dar nu pentru altele?

Acest lucru se învață în timp, prin lucrul constant alături de echipa ta, prin evaluări obiective și prin educarea continuă a membrilor echipei.

grupul-cez-romania-training-salvare-inaltime

Dacă apelezi la un instructor, acesta poate să facă o evaluare a întregii echipe, urmată de recomandări de sarcini potrivite experienței și cunoștințelor fiecărui membru.

O condiție de bază pentru lucrul la înălțime este pregătirea teoretică. Alte elemente importante sunt pregătirea fizică a angajatului și condiția sa medicală.

3.Punerea în practică a cunoștințelor dobândite

De îndată ce cursul de perfecționare ia sfârșit, se recomandă punerea imediată în practică a cunoștințelor dobândite. Alpiniștii utilitari au nevoie să repete constant practicile învățate.

pompier-igsu-bucuresti-lucru-inaltime-echipe

Conform zicalei, ”ochii care nu se văd, se uită”, exercițiile care nu se repetă… se uită.

 

Află mai multe despre alegerea echipamentului potrivit pentru munca la înălțime aici, apoi configurează echipamentul angajaților tăi în doar câțiva pași simpli aici.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • kit-alpinist-utlitar-featured1

  Ce nu trebuie să lipsească din kitul unui alpinist utilitar?

  Există două tipuri de produse pentru lucru la înălțime: echipamentele standard care trebuie să fie folosite de toți alpiniștii utilitari și cele specifice anumitor activități sau industrii. Ce produse iei cu tine în bagaj când mergi spre lucru? Echipamentul standard: Cască Centura EN 361 sau…

  citeste
 • cum-aleg-traininguri-siguranta-inaltime1

  Scurt ghid pentru a alege cele mai bune traininguri pentru siguranța la înălțime în funcție de industria în care lucrezi

  Ai reușit să achiziționezi echipamentele potrivite pentru echipa ta. Felicitări! Următorul pas este să îi înveți să folosească toate produsele noi. În același timp, îți dorești să vă aprofundați cunoștințele cu privire la cele mai bune practici pentru lucrul la înălțime. Organizând un training specializat…

  citeste
 • alegere-echipament-lucrul-la-inaltime

  Dincolo de preț: Factorii decisivi în alegerea echipamentului pentru lucrul la înălțime

  Cum alegi echipamentul potrivit pentru fiecare membru al echipei tale? Alegerea echipamentului pentru lucrul la înălțime depinde de mai mulți factori: Sarcina de muncă: scopul cu care un alpinist utilitar urcă la înălțime. Condițiile de muncă și specificitatea locului de muncă: alpinistul poate să urce…

  citeste
 • colaborare-isu-bucuresti-featured1

  ISU – Camp Technical Solutions: O colaborare “salvatoare de vieți”

  Anul 2016 a fost, categoric, unul plin de realizări. Dar foarte puține au avut valoarea personală pe care a avut-o proiectul nostru caritabil în favoarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Colaborare IGSU București Ilfov - Camp Technical Solutions - CAMP Safety În urma tragediei…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS