Recenzii produse
Camp Technical Solutions 05/12/2017 comentarii

Casca Ares: Echilibrul dintre confort, siguranță și funcționalitate

Atunci când jobul tău se desfășoară la înălțime, ai nevoie de un echipament adecvat pentru a te proteja de eventualele pericole.

Știai că…? Lucrul la înălțime este, în teorie, orice activitate desfășurată la o înălțime mai mare de 2m. Înălțimea se măsoară de la tălpile lucrătorului până la baza naturală sau artificială, bază față de care nu există pericolul căderii în gol.

Indiferent de domeniul de activitate, pe lângă instructajul amănunțit, echipamentul specializat este esențial pentru o bună desfășurare a muncii.

Considerăm că unul dintre cele mai importante elemente ce întregește un echipament de lucru, este casca de protecție. O cască profesională te poate salva în foarte multe situații.

Despre Casca ARES

Vedeta acestui început de an al catalogului nostru de produse este Casca Ares, poate cea mai stilată cască pentru lucru la înălțime CAMP Safety, și asta nu doar pentru că este disponibilă în 3 culori. Designul ei atrăgător nu este singurul motiv pentru care merită să o încerci.

casca-ares-alba

Casca Ares a fost concepută pentru a reda echilibrul perfect dintre comfort, funționalitate și siguranță: carcasa este compusă dintr-un amestec de ABS și policarbonat, iar datorită acestor materiale, casca oferă siguranța garantată împotriva șocurilor electrice și a focului.

Diferența dintre casca Ares și alte căști de protecție?

 • Căptușeala, care la casca Ares este compusă din spumă de înaltă densitate EPD.
 • Sistemul de chingi se adaptează după forma capului pentru o fixare cât mai uniformă și confortabilă:

casca-ares-rosie-interior

Poziția verticală a benzii de poliamidă este reglabilă, atât în partea din față cât și din spate, iar butonul rotativ de reglare poate fi folosit cu o singură mână și asigură o fixare precisă.

Ce mai are în plus Casca Ares?

La achiziționare primești și kit-ul pentru cei cu dimensiuni ale capului mai mici plus de asta casca vine încorporată cu o căptușeală ce absoarbe transpirația de pe sistemul de suspensie.

Cureaua bărbiei poate fi îndepărtată ușor atunci când se utilizează casca pentru operațiunile la sol și catarama este proiectată cu o eliberare de siguranță să se rupă între 15 și 25 kg.

Noi mai credem că este casca perfectă! Iar siguranța ta la locul de muncă a fost, este și va fi principala noastră grijă.

Nu uita – Safety first, everything else after.

Cum poți să comanzi casca Ares?

E simplu: casca Ares este disponibilă aici.

Dacă ai întrebări, te sfătuim să ne contactezi cât mai repede; răspundem la toate mesajele în mai puțin de 12 ore.

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • eveniment-aniversar-camp-technical-solutions-zece-ani

  Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

  De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale - aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol. Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate…

  citeste
 • druid-pro-featured

  Druid și Druid PRO, must have pentru siguranța ta

  Două dispozitive de coborâre de la CAMP Safety care reinventează coborârea în coardă. Dar oare care e diferența între DRUID și DRUID PRO? Mai jos o recenzie Druid PRO detaliată - află dacă merită să investești într-un astfel de sistem. Coborâtor DRUID cu antipanică  …

  citeste
 • rabla-pentru-hamuri-reducere-featured

  PARTICIPĂ LA PROGRAMUL RABLA PENTRU HAMURI ȘI AI 20% REDUCERE LA ACHIZIȚIA HAMURILOR NOI

  Prin programul RABLA pentru hamuri, încurajăm înlocuirea hamurilor uzate și a celor care se apropie de finalul duratei de viață sau au depășit-o deja. Știai că…? Până în prezent am scos din circuit peste 400 de hamuri uzate. Programul se derulează printr-un mecanism extrem de…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS