cursuri-acreditate-alpinism-utilitar

VERIFICARE PERIODICĂ ANUALĂ

Oferim servicii de verificare periodică anuală a echipamentelor de lucru la înălţime, prima inspecție anuală fiind gratuită în cazul echipamentelor achiziţionate de la noi. Camp Technical Solutions deține unul din cele trei centre de pregătire CAMP Safety din Europa (celelalte fiind în Elveția și Italia). Astfel ne calificăm angajații în inspecția de echipamente pentru CAMP Safety. Deservim întreaga zonă a Europei de Est, inclusiv România și Ungaria.

Află mai multe

CURSURI DE LUCRU LA ÎNĂLȚIME ȘI ALPINISM UTILITAR

curs-lucru-inaltime-alpinism-utilitar-featured

Aceste cursuri sunt dedicate lucrătorilor profesioniști la înălțime din telecomunicaţii, energie regenerabilă, celor care desfăşoară activităţi pe platforme, nacele, acoperişuri sau alte zone care nu necesită acces în coardă. Află mai multe despre aceste cursuri sau rezervă o dată pentru a organiza un curs:

Află mai multe

CURSURI DE SALVARE DE LA ÎNĂLȚIME

curs-salvare-de-la-inaltime-featured

Cursuri specializate pentru salvare de la înălţime sau adâncime. Lucrezi într-un domeniu unic, sau ai nevoie ca echipa ta să cunoască metodele de salvare de la înălțime pe un segment sau un scenariu foarte specific? Se întâmplă de multe ori ca Managerii de Securitatea și Sănătatea în Muncă (SSM) să aibă cerințe unice pentru domeniul lor de activitate. În acest caz poți să decizi, împreună cu instructorul de curs, cea mai potrivită abordare în cadrul atelierului.

Află mai multe

INSPECȚII SISTEME LINIA VIEȚII

Această verificare se face prin tehnici nedistructive şi urmăreşte controlul integrităţii şi funcţionarea corectă a sistemului de linia vieții (dispozitivul anticădere pe cablu/șină, șină/cablu, bride, ancore, șuruburi).  Se verifică și se inspectează dispozitivul anticădere pe cablu sau șină conform specificațiilor furnizate de producător.

 

Află mai multe

PROGRAMUL RABLA

Ca urmare a succesului înregistrat de acest program şi a solicitărilor tot mai numeroase, vom continua acest program prin care oferim 20% reducere la hamurile achiziţionate, în schimbul transmiterii unor hamuri vechi, scoase din uz, în vederea casării lor.

Află mai multe

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS