Studii de caz
Camp Technical Solutions 11/17/2017 comentarii

A+A Dusseldorf 2017: Principalele inovații din industria echipamentelor de siguranța în lucrul la înălțime de anul acesta (CAMP Safety & Kaya Safety)

În octombrie 2017 am participat la cel mai mare târg internațional pentru siguranță, securitate și sănătate la locul de muncă. Este vorba despre evenimentul A+A Düsseldorf 2017, eveniment la care am descoperit o mulțime de noutăți.

Află mai jos ce a însemnat târgul A+A de anul acesta, care au fost cele mai inovatoare abordări ale jucătorilor de pe piața securității în muncă, dar și despre viitorul atât de promițător al industriei.

O industrie în continuă evoluție

Dacă la capitolul inovații nu s-a înregistrat un număr foarte mare de propuneri, nu putem spune același lucru și despre abordările premium.

În general, inovațiile au venit din partea liderilor din domeniu, care nu s-au lăsat mai prejos nici anul acesta.

În același timp, toți marii jucători s-au axat pe tehnologiile ce țin de linia vieții pe șină, căutând soluții pentru dezvoltarea acestui trend pe viitor. Principalele inovații în materie de echipamente pentru siguranța lucrului la înălțime au venit, în schimb, de la companiile mai mici.

Acesta e semnalul de pe piață: piața se maturizează. Toți jucătorii încearcă să își consolideze pozițiile, cumpărând alte branduri și, bineînțeles, cumpărând inovațiile cu tot cu brand.

Jucători vechi și noi

Indiferent de produsele și abordările prezente în cadrul A+A Dusseldorf 2017, ținta rămâne mereu aceeași: de a îmbina know-how-ul tehnologic și siguranța în muncă pentru a obține soluții personalizate pentru fiecare domeniu în parte.

Standul Kaya Safety

Kaya Safety au fost pentru prima dată prezenți cu cel mai mare stand al lor la un eveniment de acest gen. Standul lor a concurat ca dimensiune și dinamism cu standurile marilor actori din domeniu, ca o reflectare a elanului pe care îl cunoaște compania la nivel european.

Știai că…? Suntem reprezentanți oficiali Kaya Safety în România. Citește și despre colecția de produse premium pentru lucrul la înălțime de la Kaya Safety.

a-a-dusseldorf-2017-kaya-safety1

 

Standul Camp Safety

CAMP Safety a venit la Düsseldorf cu o mulțime de noutăti. S-au remarcat față de restul prin abordarea premium si practică, oferind ocazia de a testa la fața locului produsele CAMP Safety în cadrul unui mediu de lucru la înălțime simulat cu o ajutorul unei schele.

A fost un spațiu dinamic cu care orice vizitator putea să interacționeze direct.

a-a-dusseldorf-2017-camp-safety-stand

Noutățile CAMP prezentate în cadrul evenimentului au fost:

 • Giant – unul dintre cele mai așteptate produse ale anului, fratele mai mare al Druidului cu funcție antipanică
 • Blin – un Goblin blocat pe coardă cu funcție anti-cădere atât pe verticală, cât și pe orizontală
 • Visor pentru casca Ares – o vizieră certificată, transparentă, cu protecție solară
 • Coarda Iridium – cu valori care depășesc tot ce este pe piață
 • Saci de transport – o gamă complet nouă de saci de transport premium, practici și accesibili, disponibili curând și pe site

Poți să afli mai multe informații despre produsele prezentate de CAMP Safety în cadrul evenimentului chiar aici.

Mai jos te invităm să vezi fotografiile de la eveniment:

Despre noi

Camp Technical Solutions este o companie furnizoare de echipamente specializate pentru siguranţa lucrului la înălţime. Totodată suntem specializaţi în prestarea de servicii auxiliare acestui domeniu de activitate, servicii ce vizează în special inspecţia echipamentelor aflate în uz.

citeste
articole recomandate
 • eveniment-aniversar-camp-technical-solutions-zece-ani

  Camp Technical Solutions: 10 ani de când suntem partenerii tăi de încredere

  De 10 ani, Camp Technical Solutions se dedică misiunii sale principale - aceea de a ne asigura că tu contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun, fără a-ți pune vreun moment viața în pericol. Da, ai înțeles bine! Pe lângă furnizarea de echipamente specializate…

  citeste
 • kit-alpinist-utlitar-featured1

  Ce nu trebuie să lipsească din kitul unui alpinist utilitar?

  Există două tipuri de produse pentru lucru la înălțime: echipamentele standard care trebuie să fie folosite de toți alpiniștii utilitari și cele specifice anumitor activități sau industrii. Ce produse iei cu tine în bagaj când mergi spre lucru? Echipamentul standard: Cască Centura EN 361 sau…

  citeste
 • imbunatatiri-magazin-echipamente-alpinism-utilitar

  De acum e și mai ușor să găsești produsele preferate pe website: află de ce

  Totul e bine când se poate și mai bine. Așa am spus și noi când am decis să îmbunătățim experiența de navigare pe website-ul nostru. Iată, pe scurt, care sunt principalele îmbunătățiri pe care tocmai le-am adus site-ului și cum poți să te bucuri de…

  citeste
 • echipamente-salvare-inaltime-forte-speciale-featured

  Echipamente de salvare de la înălțime pentru forțe speciale (pompieri, jandarmi, polițiști)

  Salvările de la înălțime sunt realizate de pompieri, de exemplu de ISU BIF de la București. În alte cazuri, salvările pot fi realizate și de colegi alpiniști utilitari care au absolvit cursul de salvare de la înălțime. Salvări de la înălțime pentru forțe speciale ale…

  citeste

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

NU VA TRIMITEM SPAM , DOAR INFORMATII UTILE DESPRE CAMP TECHNICAL SOLUTIONS